23 martie 2009

Inceput bun


Luni...
Dimineata nu aveam nici un chef sa ma trezesc, mai ales ca aveam doua ore de romana, dar am reusit sa ma trezesc, si am ajuns si la scoala.
Astazi chiar a fost foarte frumos la scoala...saptamana asta avem inca un major\:D/.
Deci, a fost un inceput de saptamana ok, desi mi-a fost cam rau astazi, dar acum mi-a mai trecut. Trebuie sa ma apuc putin de curatenie in camera la mine, dar si sa dorm putin, iar dupa... sa-mi fac temele 8-|.
Mi-am adus aminte ceva:)).
Azi am gasit cea mai amuzanta faza din carte:)).. de asta cred ca m-am simtit asa de bine:)) pe bune de nu:))=)). Oare ce se va intampla cand voi termina si cel de-al doilea volum:-
M-a tras curentul, si mi-e rau tare :(...dar...vor trece\:D/.


Sa speram ca toata saptamana sa fie minunata!!

:*

22 martie 2009

Si totusi...

"Si totusi exista iubire...
Si totusi exista blestem..."

Da, e duminica... si? Uite ca nu am nici o placere sa ies in oras, sa beau un suc, si sa ma intorc acasa cu hainele pline de fum de tigara, sau cu un ras pe buze din cauza persoanelor fara cultura din jur. Nu spun ca eu sunt desteapta, ca nu ma consider, dar... saptamana trecuta cand am fost la suc cu fetele, am vazut niste baieti, care isi dadeau intalnire pe mess cu fetele... si a venit una dintre fete, dar lor nu le-a placut, ca vezi draga doamne, era plinuta...si nici nu au vorbit cu ea, nu au bagat-o in seama, iar dupa...a plecat fata.
Nu zic ca ea nu ar avea o vina, ca se lasa curtata de baietii de pe mess... dar ei sunt cei mai prosti! Nu i-a invatat nimeni, ca atunci cand chemi o fata, ca sa dai impresie buna, macar vorbeste cat de cat cu ea...
Dar cel mai tare m-a enervat, ca desi pana a ajunge, saracii au sunat-o de n* ori , si o rugau sa vina, ceea ce pentru inca odata, se dovedeste ideea mea "exista baieti care sunt obsedati sa se intalneasca cu fete"!!
Dar gata cu subiectul lor...eu ma intorc la cartea care m-a facut s-o plac. "Papillon". Nu stiu daca voi a-ti citit-o, dar este minunata... Un om care nu se obisnuieste cu pozitia sa in viata, si isi doreste mai mult, luptand mereu pentru a castiga! Nu se lasa doborat asa usor, iar asta ma atrage la cartea asta.... nu spun, ca iar ma face sa ma gandesc la mama mea...care desi a suferit o dezamagire din cauza tatalui natural, a luptat pana a-si gasi fericirea, si nu a incercat sa-si refaca viata cu primul barbat... a luptat!!! Si acum spune ca este fericita, si ma bucur si pentru mama, si pentru tatal vitreg, caruia ii spun "TATA", si chiar il consider un tata!!!



Ma intorc la melodiile mele vechi, si la cartea mea...... e duminica!! E relaxare!!!!


:*

Mama

Ma uitam de dimineata prin pozele de la mine din folder, si una dintre poze este aceasta minunata floare, o floare pe care mamy o tine la serviciu, deoarece ii este teama sa nu se ofileasca acasa, ca se stie ca nu am grija de ea...
De ce vorbesc de ea? Deoarece desi nu i-am aratat mamei, si mie imi este foarte draga, ma face sa zambesc cand ma uit la poza asta, si nu inteleg de ce. Si astazi am realizat, ca si eu iubesc natura, doar ca mie imi plac mai mult florile din gradina bunicii, decat florile din casa.
Inca un lucru in comun cu mama.
Bine, fiind mama mea, ar trebui sa stiu ca ii seman. Este comic, ca toata lumea care o cunoaste pe mama, si ma vad pe mine mereu spun "Parca ai fi mama ta cand era tanara". Si ma simt asa de mandra, pentru ca de la ea am foarte multe calitati si defecte, si deoarece mama mea pentru mine este un idol, desi niciodata nu i-am spus sau nu ii arat.
E usor, ca in cuvinte, pot spune asta, dar mi-e teama sa ii spun ei....sa ii spun cat de mult o iubesc, cat ma bucura prezenta ei, ca ma doare cand sunt incapatanata, si ma cert cu ea, si ca incerc sa ma schimb pentru ea, si mai tarziu cea care va fi mandra de mine, ea va fi, exact cum sunt eu mandra de ea.
Cum sa nu-mi iubesc mama, cand datorita ei, sunt acum la liceu, deoarece m-a iubit prea mult pe mine si pe sora mea, si nu ne-a lasat...a luptat foarte mult pentru noi, pentru fericirea noastra, sa ne vada mari, si cu un viitor. E comic, ca aceste lucruri nu i le spun ei...desi poate ar vrea sa le auda. Desi ma supara ea, si eu pe ea, este mama mea, si o iubesc enooorm de mult, si sper sa ma invat ca intr-o zi, sa ii spun aceste lucruri in fata, sa vada cat de mandra sunt de ea, si cat de multe o sa le povestesc copiilor mei, bineinteles atunci cand o sa am.
Este mama mea, este ingerasul meu, pe care il supar, si ma doare, pe care il iubesc, si nu-i arat.... dar .... as vrea sa stie ca sunt copilul ei, care regreta toate prostiile care le face:(.

Prietenie


E ciudat...credeam ca numai eu sunt aia care mereu suferea, care mereu se gandea la baieti, si nu stia cum sa faca sa vada daca este online, sa vada cu cine mai umbla si tot asa.... Dar, suferintele mele erau nimicuri.
Multe fete pe care le cunosc incep sa sufere acum, cand eu... pentru baieti nu mai plang, am plans cand eram mai copila...
Dar e ciudat, ca printesa mea imi cere sfaturi, si eu nu stiu daca acele sfaturi sunt bune, mai ales ca si eu sunt un copil, de aceeasi varsta cu ea, si nu pot da cine stie ce sfaturi, mai ales in dragoste...
Nu as vrea sa fie ranita, asta este adevarul, tin prea mult la ea, mi-e ca o sora, care s-a nascut cu cateva luni inaintea mea, dar cu care ma inteleg atat de bine, bineinteles, ca mai mult imi iubesc sora adevarata, dar de cativa ani, pot spune ca am doua surori;)).
Si cum spuneam, nu vreau sa o vad suferind, si nu vreau sa o sfatuiesc de rau, dar... orice ar fi, chiar daca ar suferii enorm de mult, eu ii voi fi aproape, si o voi face sa rada, o voi ajuta sa treaca peste toate, sa redevina ceea ce era.

printesa mea= se stie...e prietena mea cea mai buna....e matza mea adorabila
Universul asta e atat de incomod,plin de chestii fara rost,fara importanta,ocupat de oameni fara maniere,fara inima,sau cu inima de piatra,si oricat am lupta sa scapam dintr-ul loc,ne trezim in altul,care este mult mai incomod ca cel de care am scapat...