21 septembrie 2008

Uitati-va in jurul vostru!




Ce zi minunata a fost vineri pentru mine! As putea spune,ca a fost cea mai fericita zi din luna aceasta!De ce...daaa..te-ai prins,e vorba de iubire,dar nu de iubirea aia tipica oamenilor,ci de iubirea pentru natura!!
NU multi au parte sa cunoasca aceasta iubire,nu multi devin voluntari doar pentru ca acest lucru le aduce un zambet pe buze!
Uite inca ceva diferit la mine...Poate ca asta ar trebui sa ii impresioneze si pe altii,dar ii sperie,si de aia cred ca si voluntarii sunt pe cale de disparitie!
Oare de ce atunci cand ne uitam in jurul nostru,in loc sa vedem lumea,nu am vedea natura,aceea care ar trebui sa fie mereu frumoasa,sa respire linistita?NU,de ea nu avem timp...nu vedem ca ii este oprita respiratia de gunoaie,de ape murdare,care odata erau asa de albastre/verzui,frumoase,iti era mai mare dragul sa le vezi,sa le adori....
Acum,dupa toate astea,natura mai este lovita de inca ceva...de oamenii care pescuiesc fara rusine,care vor sa faca un ban din ceva pentru care nu munceste!De ce nu mai este ca odata,cand omul,pescuia un peste doar ca sa il manance,si atat,nu pescuia cu tonele,ca sa le vanda,sa faca bani,sa se imbogateasca?
INteleg ca traiul este greu,ca fara bani nu putem face nimic,ca nu poti s-o duci de pe o zi pe alta daca stai degeaba,dar de ce faceti tocmai din astea?de ce nu ii lasa sa se inmulteasca cand e perioada lor,si dupa sa pescuiasca atat cat se poate,adica putin,pentru el si familia lui?
Doamne,cat pot sa ii detest pe oamenii care nu se gandesc ca facand rau naturii,defapt le distruge viitorul si copiilor sai,deoarece dupa moartea lui,copii sai va traii in acel mediu fara respiratie.
Deja,natura....este cum s-ar spune,tinuta in viata doar de "aparate"....inca putin si moare,pentru ca sunt foarte putini care lupta de partea ei,si prea multi care ii sunt dusmani!
Universul asta e atat de incomod,plin de chestii fara rost,fara importanta,ocupat de oameni fara maniere,fara inima,sau cu inima de piatra,si oricat am lupta sa scapam dintr-ul loc,ne trezim in altul,care este mult mai incomod ca cel de care am scapat...