26 noiembrie 2008

fericire

Progresam...sa uitam de trecut...
Nu te mai poti intoarce...esti mult prea conectat...

Fericire....

wow...ce e aia?

Iti spun eu:fericire e acel sentiment minunat
Acel sentiment ce te face sa uiti de restul lucrurilor total neimportante

Fericire!!!Asta doresc tuturor!!!

25 noiembrie 2008

Amintiri...

Amintirile vin si se duc...
Nup,nu este asa!!Amintirile care se duc sunt doar amintirile cu momente nefericite,sau amintiri de care nu vrem sa ne mai aducem aminte!Dar si pe acestea le pastram intr-un cufar,pe care il tinem inchis cu un lacat enorm,si il deschidem doar cand o sa treaca o perioada de timp,si cand consideram ca nu ne mai fac nici un rau acele amintiri!
Acolo am alaturat si eu toate amintirile cu tine,toate vorbele tale,toate visele noastre!NU spun,ti-am dorit mereu binele,dar nu ai stiu sa pretuiesti ceea ce doream eu,adica sinceritatea mea!!Stii prea bine,ti-am spus mereu ca ti-e mai bine langa ea,ca ea e ceea ce meriti,si ca stiu prea bine ca fac o greseala primindu-te inapoi...dar mi-ai promis...dar defapt,s-a ajuns de unde am plecat odata...
Stii ceva?nu spun,poate dupa o perioada de timp,te vei intoarce sa vorbesti cu mine,dar...s-a terminat...copilul inocent,ce te iubea,ce visa la tine,acum te inchide undeva,si nu te va mai scoate,nici acum,nici mai tarziu!!Ai ranit persoana care te iubea...nu mai primesti de la ea decat o cantitate enorma de indiferenta,si un strop de ignoranta...aceasta fiind reteta buna de a te indeparta!!
Fii fericit cu ea,nu te mai intoarce inapoi...pune si tu amintirile unde doresti,sau direct le poti arunca!

;)

Hartieee...






UIte ca astazi am invatat ceva nou,odata cu vizita la "Fabrica din Letea"!Hartia de acolo porneste,acolo se intoarce pentru reciclare:).
Eram intr-un mediu murdar...dar murdar de hartie,care astepta sa se intoarca pe mainile noastre!
NU ca as incura acum reciclarea...poate eu o incurajez..dar nu pot face pe altii s-o incurajeze:)....oricum,vorba aia"fiecare lupta pentru el" si fiecare face ce considera el ca este mai bine pentru viitorul sau,desi poate nu totul este bun:).
E comic,ca desi am pus atatea intrebari,toti au fost bucurosi,desi asa sunt eu,curioasa....si cum nu mereu ti se iveste cate o ocazie sa cunosti ceva nou,prefer sa intreb tot ce consider ca as vrea sa stiu,sa nu regret mai tarziu ca am fost undeva,si nu am intrebat ceva ce ma interesa!
E minunat cum fosta mea diriginta,acum e directoare,si se lupta atat pentru elevi,le pune in fata atatea chestii noi..doar ca trebuie sa fii destept si sa te duci,nu sa pierzi ocazia!
Multi elevi ar vrea sa invete intr-o scoala in care esti in mediul tau,in care directoarea lupta pentru a iti oferii "anii de liceu" din care sa ai ce sa povestesti mai tarziu!multi si-ar dori,putini au!

Tacere...

Se lasa din ce in ce mai multa liniste in jurul tau...persoanele in care odata aveai incredere acum nu mai poti avea deloc....cunoscutii ti se par dulci,desi stii foarte bine ca se prefac!
Totul se schimba...toate se schimba,nimic nu se intoarce...dar oricum,sunt cateva care pot duce la frumos....dar trebuie foarte mult sa le intretii,sa le faci sa nu dispara niciodata...
Poate tu,daca citesti,nu realizezi ce am scris,dar nu e nevoie sa intelegi tu,ci sa inteleg eu:)
Universul asta e atat de incomod,plin de chestii fara rost,fara importanta,ocupat de oameni fara maniere,fara inima,sau cu inima de piatra,si oricat am lupta sa scapam dintr-ul loc,ne trezim in altul,care este mult mai incomod ca cel de care am scapat...