8 februarie 2009

Vreau...

Cateva zile au fost superbe...un soare minunat incalzea privirile oamenilor...credeam ca a venit primavara,mai ales ca vazusem ghiocei infloriti.
Acum,stau iar si ma uit pe geam,si vad ca defapt nu este asa:(...vremea iar s-a racit:-<.
Vreau primavara!!!!vreau soare afara!!!Vreau sa ma plimb prin parc,fara sa imi fie frig,fara sa imi doresc sa imi fi luat manusile de acasa:(.
Si sa nu spun,ca astazi este ultima zi de vacanta:(.De maine dimineata iar la scoala:-<....oare de ce?pai...nu suntem noi de vina,ci acele persoane care acum cateva sute de ani au inventat scoala.Nu spun ca nu este buna...are si ea rostul ei,dar...e prea multa..ocupa prea mult timp din viata noastra.Dar ce putem sa facem?doar sa tragem chiulul de la unele ore,daca nu am invatat pentru ziua respectiva,si mergem la suc bua\:D/,sa ne cerem scuze de la profesori daca vrem sa ramanem la ora,sau....sa ne facem mititei pe sub banci,ca sa nu ne asculte:).
Si asa trec zilele,saptamanile,anii..toate...:)

>:D<>
Universul asta e atat de incomod,plin de chestii fara rost,fara importanta,ocupat de oameni fara maniere,fara inima,sau cu inima de piatra,si oricat am lupta sa scapam dintr-ul loc,ne trezim in altul,care este mult mai incomod ca cel de care am scapat...