17 ianuarie 2009

Majorat

Aseara a avut Ana majoratul.
Este prima din clasa care implineste 18 ani,inafara de cei din Republica Moldova,ca ei de acum implinesc 19..Alex i-a si implinit;).
A fost minunat!!Mai mult decat ma asteptam:X
Sper sa-i fi placut si Anei,cat mi-a placut mie,ca inseamna ca a fost multumita;).
Poate ca mi-a placut si pentru ca am fost toti din clasa...nu am de unde sa stiu,dar a existat ceva ce a facut seara mi nunata:X.
MAi vreau,mai vreau..si nu sunt singura!!!!

14 ianuarie 2009

:-<

Doar pentru ca stii sa zambesti toata ziua cand in preajma oameni,considera ca esti o persoana puternica,ca nu ai nevoie de ajutor,de sfaturi,de nimic...
Culmea!Eu sunt aia care am nevoie de ajutor,de persoane care sa ma asculte,si tot asa...dar cine?
Nu ma pot descarca in fata mamei mele...nu nu nu....asta nu se poate...Ea are mai multe probleme decat mine,si nu are rost sa o mai chinui si eu cu ale mele...Asa ca trebuie sa ma prefac ca totul este ok,ca in jurul meu am parte numai de bucurii,de minuni,de fericire care zboara in stanga si dreapta si tot asa:)



Sfarsit de vis...

Ceea ce nu-mi doream...
Ca acel vis de care spuneam mai devreme,sa nu aiba un sfarsit urat....dar exact de un sfarsit urat am avut parte...
Minciunile iar si-au facut aparatia,chiar si dupa 7 ani....dar era de asteptat ca minciunile nu se terminasera...
Am ajuns de la un vis la un cosmar....cosmarul peste care va trebui sa trec de acum din nou..doar ca acum sunt mai mare,si ma pot ridica,ajuta,etc.
Din aceasta saptamana,am ramas doar cu 3 poze cu tatal meu,cu niste minciuni mai mari decat mine,si cu un cosmar,care nu il doream....
Asa e viata...grea....

Asa cum am trecut pana acum peste toate,o sa trec si de acum!
O sa am parte de o viata minunata asa cum este ea,de momentele frumoase alaturi de mama mea,tatal vitreg,sora mea si prietena mea cea mai buna..,ca doar ei sunt persoanele pe care le iubesc cel mai mult pe lumea aceasta!!

Viata este minunata :X
Universul asta e atat de incomod,plin de chestii fara rost,fara importanta,ocupat de oameni fara maniere,fara inima,sau cu inima de piatra,si oricat am lupta sa scapam dintr-ul loc,ne trezim in altul,care este mult mai incomod ca cel de care am scapat...