4 februarie 2009

Zile...ore...minute...secunde...totul inseamna timp

Au trecut cateva zile de cand nu am mai scris nimic,dar..m-a cuprins o tacere fara sens.Am fost la tara,m-am vazut cu Beatrice,si totul a fost foarte bine..adica,ca si cum nici nu ar fi existat raceala asta intre noi.Bunica mea,ca de obicei,mi-a facut mofturile:),bine,numai o parte dintre ele,dar au fost destul de bune si gogoselele....poate datta viitoare o conving sa-mi faca clatite8->.
Mama s-a schimbat putin,dar in bine,si ma bucura acest lucru.Cu sora ma inteleg foarte bine.Totul este minunat de o perioada:),dar imi place.M-am pus pe invatat,si sper sa termin cu o medie mai mare semestrul urmator,ca altfel imi voi distruge toate visele.
In restu totul este minunat..adica,vremea nu ma intereseaza,dar pentru mine este soare:)) desi pentru altii ninge,ploua!
Am mai vorbit cateva secunde astazi cu tata.Da,stiu,e penibil...altii vorbesc cu orele cu ei,sau se satura de ei,dar daca eu nu-l am aproape,ma multumesc si cu cateva secunde...sa-i aud vocea,sa-l aud ca este bine,ma face sa ma simt bine,sa lupt in continuare,pentru a-i arata ca defapt eu am avut nevoie de el,dar el nu a fost langa mine cand am avut nevoie.
Dar pana atunci vor mai trece secunde,minute,ore,zile si chiar ani.
Universul asta e atat de incomod,plin de chestii fara rost,fara importanta,ocupat de oameni fara maniere,fara inima,sau cu inima de piatra,si oricat am lupta sa scapam dintr-ul loc,ne trezim in altul,care este mult mai incomod ca cel de care am scapat...