29 martie 2008

NuTeJociUhCuMini

DraciX(..hmz..deja incepe sa faca faze,si gaseste scuze fara rost.
Zice ca esti importanta pt el,dar te evita...e clar...daca vreau sa-l las pe el sa ne despartim,atunci ma fac ca nu este nimic,daca nu...spun ce am pe suflet,ma descarc si in acelasi timp ma despart de el.
:)) asa am si facut
Si inca stau si ma gandesc la baiatul cel cu chip vesel,cu ochii mari si minunati,cel care speram sa fie cel care ma va face sa simt fluturasi in stomac,dar...acum el e cu alta,desi nu recunoaste,dar s-a racit:-<


te vreau aproape:-<


dar tu desi spui ca si tu ma vrei,nu este asa:-<

26 martie 2008

Departe de mine...aproape de ea

"Buna dimineatza!"..doa...asa spunea odata si tot el era acela care imi spunea si "noapte buna!"
Hmz...acum s-a terminat!
Cineva a avut grija sa le pierd pe toate,adica si pe singura persoana care ma incuraja,care ma sprijinea,care ma facea sa fiu tare cand simteam ca deja am intrat doi metrii sub pamant si incep sa ma racesc.Uf..asta e...departarea mereu le va distruge pe toate,mai ales daca sentimentele nu sunt reciproce.
Niciodata nimeni nu va vorbi in locul tau,niciodata nimeni nu va plange pentru tine,deoarece doar tu trebuie sa spui ce ai,sa spui ce se intampla cu tine,ce se intampla in jurul tau.
Dar daca nu le spui la momentul potrivit,te vei trezi cu o palma foarte dureroasa si cu pierderea persoanei pe care considerai ca o vei aproape de tine,dar defapt au fost doar iluzii,doar vise spulberate.
"Ai fost prima raza de soare,aceea raza care imi lumina ziua...dar si aceea stea care imi vestea noaptea.

Acum totul s-a spulberat:-<


Tot ce erai pentru mine odata acum esti pentru ea.
De va conta vreodata...sa nu uiti ca ai fost ceva,si vei ramane mereu langa inimioarea mea..pardon,chiar in ea.

T bex pana la Doamne Doamne si innapoi,de un infinit de ori!

23 martie 2008

Dulcele diminetii

Ne trezim,cu un zambet pe buze deoarece subconstientul nostru a muncit toata noaptea si ne-a facut un vis de milioane,exact ceea ce ne dorim.
Ne uitam pe geam..hm...perfect!soarele imi zambeste stralucitor..oh...trebuie sa ma duc sa ma spal pe fatasi pe dinti,ca de acum am vedenii.Deschid geamul si plec catre baie..Upz..oare cine a pus asta inaintea mea?...da....am uitat...scaunul sta aici mereu....si imi vad de drum.
Nici nu deschid bine usa,ca cineva imi zice"Ocupat!"
ok...asta e....mai stau putin cu ochii prinsi.
Pana atunci,ma indrept catre mama,o pup si ii zic"buna- dimineata!".O vad ca e fericita..e clar..si eu voi fi fericita,deoarece una din fiintele la care tin enorm este fericita.
Vine tata..ii zic "buna dimineata!" si lui,acesta continund sa faca misto"dar cum de te-ai trezit domnisoara?ai deschis calculatorul?"hmz..parca nu eram destul de bosumflata...eh..dupa ce ies din baie,pot spune ca am niste ochii de copil mic=))...doar abia m-am trezit.
Deschid calculatorul..deschid mess-ul si winampul...perfect..e el pe mess.

Ii vad poza...deja ma simt bine:X
Nici nu prea vb cu el pe mess,dar se stie ca numai daca ii vad poza inimioara mea face tic-tac.
Ies in oras,cu speranta ca poate il voi vedea.
Ajung acasa...uff...obosita dar fericita....Desi nici azi nu l-am vazut in realitate,a fost dulcele dimetii mele,deoarece l-am vazut in poze.


T iubesc..dar te vreau mai aproape...
Universul asta e atat de incomod,plin de chestii fara rost,fara importanta,ocupat de oameni fara maniere,fara inima,sau cu inima de piatra,si oricat am lupta sa scapam dintr-ul loc,ne trezim in altul,care este mult mai incomod ca cel de care am scapat...