21 februarie 2009

...

S-a mai dus o saptamana de scoala....si una care nu a fost atat de obositoare...Cu exceptia unor ore,pot spune ca aceasta saptamana a fost ok.
Dar..acum e week-end....e sambatata, si eu inca stau in casa, desi de acum este ora 13.... Dar, e prea frig afara, a nins prea mult... Am iesit ieri putin din casa, si a inghetat, ca abia asteptam sa ajung acasa... deci, mai bine stau acasa.:) ..la caldurica, si am sa fac proiectele alea care le aveam de facut, si... sa vad cat mai multe filme... O sa ies diseara cu suri si cumnatul, ca atunci sigur nu mai am de unde sa primesc nici un bulgare:)).
Oricum, in momentul de fata, in spatele blocului, nu pot vedea decat niste ciori afurisite, care strica un peisaj cu "hainele" lor. Oricum,nimeni pana acum nu mi-a raspuns la intrebarea " De ce stau ciorile la noi in tara mereu?" ... dar eu incep sa cred ca ele sunt de-ale noastre:)) ori si-au facut nationalitate romana:-??.
Cred ca si ele sunt lovite de criza economica si de asta nu pleaca:)), nu mai au bani.... ce sa fac...am si eu capul plin de idei legate de criza economica, deoarece saptamana asta, la minim 3 obiecte am auzit de ea... incep sa intru si eu in criza:)) Intr-o criza, provocata de accentul pus pe criza economica 8-|.
Si...ce am mai facut eu saptamana asta?
Pai...m-am vopsit din nou:)) si mama a zis ca o inebunesc, dar:-?? daca imi place rozul,ce sa fac?:X Mai ales ca acum, am gasit roz din ala frumos:D Mi-e ciuda ca nu mi-am facut mai multe suvite...dar.... am eu timp... Acum,stau si ma gandesc, ca mi-a dat profa de info de facut un proiect, si nu mai tin minte despre ce era:)). Asa ca, mai pot adauga niste ore la timpul meu liber:)).
A mai trecut o saptamana in care, tatal meu, iar nu a sunat....doamne...imi vine sa-l bat.... dar nu pot, din mai multe motive... dar cel mai bun e ca nu este in momentul acesta langa mine....
Si uite asa vor mai trece multe saptamani.... MOmentan nu prea mai am chef sa scriu pe aici...am chef doar sa imi revin dupa unele momente:).

:D
Universul asta e atat de incomod,plin de chestii fara rost,fara importanta,ocupat de oameni fara maniere,fara inima,sau cu inima de piatra,si oricat am lupta sa scapam dintr-ul loc,ne trezim in altul,care este mult mai incomod ca cel de care am scapat...